Certificari

Servicii

Aplicatii industriale, service, modernizare, automatizare utilaje si instalatii industriale.

Montare, instalare, service, punere in functiune si autorizare a instalatiilor industriale care functioneaza cu combustibili gazosi.

Instalatii electrice industriale si de curenti slabi pentru cladiri civile.

Instalatii de incalzire hale industriale cu combustibili gazosi.
Noutati!

In curand: instalatii speciale de avertizare contra efractiei si incendiilor.
Angajari

Angajam urgent electrician calificat, minim 5 ani experienta si sudor autorizat pentru instalatii de gaz.
detalii...
 

Despre noi

SC Global Solutions a fost infiintata in luna octombrie 2003, avind la baza asociati cu pregatire si experienta in domenii tehnice diferite. La baza infiintarii firmei sta ideea de a reusi sa oferim un pachet complet de solutii pentru problemele care apar in utilizarea echipamentelor in mediul industrial

Principiile firmei
Existam deoarece avem clienti. Clientii sunt deci cei mai importanti pentru noi. Calitatea serviciilor este cel mai important mijloc de satisfacere a clientului. Angajatii sunt cei care asigura calitatea serviciilor noastre, deci implicarea si perfectionarea lor continua ne ajuta la atingerea obiectivelor propuse.

Pe ce ne bazam
Am invatat din experienta acumulata ca oamenii sunt capitalul cel mai important pentru o firma. De asemenea utilarea firmei cu mijloace de transport , scule si dispozitive moderne, creearea de proceduri de lucru si mentinerea unei colaborari constante cu furnizori consacrati de materiale , sunt esentiale. Capacitatea de a da si a pune in practica solutii tehnice complete si calitatea serviciilor noastre sunt principalul atu si contribuie le mentinerea clientilor nostri. Flexibilitatea, lucrul in echipa, dorinta de a face mai mult si mai bine, sunt cerinte care trebuie sa le accepte orice angajat al firmei. Reinvestirea constanta si integrala a profitului obtinut, asigura firmei noastre o dezvoltare continua.

Istoric
2003 Infintarea firmei pornind de la ideea “solutii complete” pentru orice problema legata de utilizarea echipamentelor in mediu industrial.
2004 Primele contracte de service pentru utilaje si instalatii industriale,.si primele lucrari de executie de instalatii industriale.
2005 Autorizarea firmei pentru montarea ,instalarea,punerea in functiune verificarea tehnica periodica si autorizarea functionarii utilajelor si instalatiilor alimentate cu combustibili gazos conform prescriptiilor tehnice ISCIR . Global Solutions propune clientilor sisteme de incalzire pentru hale industriale . Extinderea activitatii si realizarea primei instalatii complete (electrice,aer,apa ,incalzire) pentru o hala industriala;
2006 Extinderea activitatilori si a numarului de clienti, infiintarea propriului atelier de productie, dotat inclusiv cu scule de prelucrare prin aschiere. Proiectarea si construirea integrala de masini utilizate in productie. Global Solutions isi completeaza portofoliul cu instalatii speciale de curenti slabi: retele de date si telefonie, televiziune cu circuit inchis. De aemenea, in acest an am reusit sa finalizam la termen si sa punem in functiune un numar important de instalatii de incalzire pentru hale industriale in diverse localitati din tara, lucrari executate ca si subantreprenor.
2007 Am finalizat cu success modernizari de echipamente hidraulice. Ne-am propus si am devenit distribuitori de echipamente industriale: electrice, hidraulice si pneumatice si am inceput colaborari in acest sens .